KAJ JE NLP COACHING IN KAKO POTEKA?

Coaching je individualno srečanje, kjer vam skozi usmerjen pogovor in uporabo različnih tehnik, lahko pomagam, da se premaknete od tam, kjer ste (točka A), tja kamor bi radi šli (točka B).

Poteka tako, da vam kot trener postavljam vprašanja, s pomočjo katerih raziščeva, kaj je izziv, kakšne so možne rešitve, kakšen je vaš notranji svet, način razmišljanja in čustvovanja. Kaj so tisti notranji viri in prepričanja, ki vas podpirajo in kaj so tista prepričanja, ki vas ovirajo. Kaj so vaše močne točke in kaj šibke.

Po navadi sledi še uporaba NLP intervencije (NLP tehnika ali kratka hipnoza), ki pomaga pri tem, da začnemo drugače doživljati preteklost ali sedanjost, s čimer si ustvarimo tudi drugačno (želeno) prihodnost. NLP (nevro lingvistično programiranje) ni nobena “mistika”, ampak preverjene tehnike o delovanju človeške psihe in reprogramiranju našega uma in s tem doživljanja vaše resničnosti. Svet ni takšen, kot je, ampak tak kot ga vidimo. Sami izbiramo, kakšna očala si bomo nadeli. Ob pomoči NLP coacha napredujete hitreje in lažje, do svojih zastavljenih ciljev ter lahkotneje rešujete svoje izzive, tako v poslovnem kot privatnem življenju.

Najnovejše mnenje o coachingu za samopodobo navajam tukaj: 

Za individualni (SOS) coaching sem se odločila zaradi občutka, da se mi življenje nikamor ne premakne, da sem obtičala. V zelo kratkem obdobju (po treh srečanjih) sem opazila spremembe na sebi – začela sem bolj pozitivno gledati na vse kar se mi dogaja. Sem bolj sproščena, zadovoljna in z upanjem gledam v prihodnost. Uršula z izjemno intuicijo takoj dojame bistvo “težave” – zato se spremembe začnejo takoj. Sem neizmerno hvaležna za vso podporo. Iskreno priporočam coaoching, sama se ga bom zagotovo še udeležila.

Jasmina J., Celje

Več mnenj udeležencev si lahko preberete tukaj: https://prebudi-moc.si/o-meni/drugi-o-meni/

NOVO V PONUDBI!

COACHING+ACCESS BARS TRETMA=TOTALNA TRANSFORMACIJA

V okviru akcije “NOVO V PONUDBI” lahko preizkusite tudi kombinacijo za totalno transformacijo: coaching + access bars, 2 v 1.  Dva za ceno enega. Srečanje traja do 2 uri (90-120 minut) in vam bo velik doprinos do več sebe in več življenja. S coaching vprašanji, NLP tehnikami in access bars tretmajem, boste lahkotno naredili spremembo od znotraj navzven. Okrepili boste vse, kar vas v življenju podpira in odstranili, tisto kar vas ovira. Redna cena za coaching+bars tretma: 140 evrov.

Promocijska cena: 70 evrov. 

Več info in prijave na ursula@prebudi-moc.si. Za dodatna vprašanja me lahko tudi pokličete na: 041/23-92-94.

Redna ponudba coachingov ali delavnic za posameznike in podjetja/organizacije tukaj:

Preberi več….

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.