5 korakov do sreče-uvodna delavnica Access Consciousness®

Bi radi spoznali 5 preprostih orodij za več sreče in notranjega miru? Ali pa morda poznate koga, ki bi mu ta orodja prišla prav?
Preverjeno delujejo, razen v primeru, če jih potem, ko izveste za njih, ne uporabljate. 
Na interaktivni delavnici vam bom predstavila 5 najbolj učinkovitih orodij Access Consciousness® za spreminjanje kateregakoli področja v vašem življenju. 
Eno izmed orodij bo tudi, moč “pravih” vprašanj oz. kaj pomeni biti v vprašanju (namesto zaključku) in kako lahko to vpliva na ekspanzijo vašega celotnega življena.
Spoznali boste tudi 5 noro uporabnih vprašanj za ustvarjanje vašega življenja po vaši meri.
Delavnica bo praktična, namenjena je vsem, ki bi radi presegli kakšno notranjo omejitev, imate kakšen izziv v življenju, bi radi imeli:
-manj stresa, skrbi, konfliktov, občutka nemoči (vloge žrtve) ali pa bi preprosto radi imeli:
-več sebe, radosti, lahkotnosti, notranjega miru in harmonije, obilja, ljubezni… ali česarkoli več (ali manj) si pač želite oz. izbirate v življenju. 
Lahko pridete s konkretnimi primeri na katerih bomo delali. Po mojih izkušnjah imamo ljudje na delavnicah pogosto precej podobne izzive, omejujoča prepričanja in vzorce, tako da smo res lahko doprinos eden drugemu, s tem da izpostavimo neko temo in jo skupaj razrešimo.
Delavnica je namenjena tudi vsem, ki imate vprašanja v zvezi z Access Bars® tehniko, ki se je bo možno naučiti na delavnici nekaj dni kasneje, v soboto 24.2. od 10:00 do 18:00. 
V enem stavku pa: Access Bars® so eno izmed glavnih orodij Access Consciousnessa®, ki vam pomaga ustvarjati želene spremembe na vseh področjih vašega življenja. 
»Manj stresa, manj omejitev. Več sebe, več življenja.«

https://www.facebook.com/events/168519490591036/

Prisrčno vabljeni na eno, drugo ali obe delavnici! Razen če ste 100% zadovoljni z vsemi področji v vašem življenju in vas ekspanzija vas in vašega življenja ne zanima, potem take delavnice niso za vas. 

Izmenjava energije: 22 evrov, za dve osebi 33 evrov

Prostor: Celovška cesta, 136

Čas: Ponedeljek, 19. 2. 2018 od 18:18 -20:20 (predvidoma 2 uri)

Bo zelo interaktivna zato, je število omejeno na 9 ljudi. 
Pohitite s prijavo na: ursula@prebudi-moc.si ali na zasebno sporočilo. 
Za več informacij me lahko tudi pokličete na:041/23-92-94. 

Prvi trije prijavljeni, dobite 50%popust na individualni access bars tretma ali energijski facelift. 

Delavnico vodi: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.