Pomen angelskih števil

Ste kdaj opazili, da ob pogledu na uro, registrske tablice ali telefonske številke vedno znova vidite iste številke? To ni naključje, ampak sporočilo od zgoraj.
Eden izmed načinov, na katerega se angeli pogosto sporazumevajo z nami so angelska števila (niz števil). Ni pomembno ali verjamete v angele ali ne, oni verjamejo v vas. Vidijo vašo notranjo luč, poznajo vaše resnične darove in vedo, da imate pomembno življensko poslanstvo. Želijo vam pomagati pri vsem.
 
Od Pitagorovih časov dalje vemo, da številke nosijo močne vibracije. Glasbeni inštrumenti in računalniki so zasnovani na matematičnih formulah, angelska števila pa niso nič manj natančna.
Osnovni pomen števil, ki jih videvate, je naslednji: 
0: Stvarnikovo sporočilo
1: Bodite pozorni na svoje misli. Razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih. Privlačite tisto o čemer razmišljate.
2: Ohranite vero in ne izgubljajte upanja.
3: Jezus ali kakšno drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga.
4: Angeli vam nudijo oporo v dani situaciji.
5: Obeta se vam pozitivna sprememba.
6: Vse strahove, povezane s posvetnim /materialnim svetom, predajte Bogu in angelom. Uravnotežite misli med materialnim in duhovnim.
7: Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte.
8: Naproti vam prihaja obilje.
9: Brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenskim poslanstvom.
Ko opazite kakšno kombinacijo števil, preprosto »seštejte« zgoraj naštete pomene. Naprimer, če opazite 428, to pomeni: »Angeli so z vami, zato ohranite vero, saj vam prav zdaj prihaja naproti obilje.«
Povzeto po Doreen Virtue. Podrobnejše razlage si lahko preberete v njeni knjigi: »Angelska števila«.
Zdaj pa veselo v raziskovanje, kaj vam nebesa sporočajo skozi številke. V resnici globoko v sebi itak že vse veste, ker niste ločeni od Vesoljne Energije, Boga ali angelov. To je le pripomoček za lažji dostop do vašega vedenja oziroma potrditev, da ima vaša intuicija prav.
»Si kapljica v oceanu in ocean v kapljici.« Rumi
 
Prebudi Moč v Sebi. Z ljubeznijo do Sebe.
 
Uršula-motivatorka za pristno življenje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.