Access Bars®, delavnica ZA nov začetek, nedelja 6.10. ob 11:00

Access Bars®, delavnica ZA nov začetek, nedelja 6.10. ob 11:00

Access Bars® certificiran 8-urni tečaj z Uršulo, nedelja: 6. 10. ob 11:00 v Ljubljani

Access Bars® je preprosta metoda s pomočjo katere lahko naredite katerokoli spremembo v vašem življenju.

Je enostavna hipnotična tehnika, ki briše blokade (vzorce, prepričanja) na nezavednem nivoju in s tem omogoča ustvarjanje

novih možnosti v vašem življenju.

Česa bi imeli več in česa manj, v vašem življenju, če bi lahko izbrali karkoli?

Kaj je tisto, kar bi radi spremenili v vašem življenju?
Česa bi imeli več in česa manj, če bi lahko izbrali karkoli?

Bi radi več notranjega miru in harmonije?
Več občutka lastne vrednosti? Se večkrat postaviti zase?
Boljše odnose in kariero? Več sproščenosti v zvezi z denarjem?
Manj stresa, več smeha in seksa?
Manj istih problemov in več novih možnosti?
Access Bars® je tehnika, ki vam pomaga narediti spremembe od znotraj navzven. Pogosto namreč prav mi, sami sebi, stojimo na poti do lastne sreče, obilja in notranjega zadovoljstva.

Enodnevni tečaj tehnike Access Bars® bo potekal v

Nedeljo: 6.10. ob 11:00. 

Možni tudi termini po dogovoru. Tečaj izvedem samo za vas. (od 2 do 6 oseb)

Zaradi individualnega pristopa in kvalitete dela, se vsi tečaji izvajajo v manjših skupinah do 8 oseb. 

Podrobno o tehniki:

Access Bars® je antistresna in transformativna metoda, ki lahkotno briše vaše notranje omejitve (vzorce, prepričanja) in s tem omogoča ustvarjanje novih možnosti v vašem življenju.
To je sprostilen in negovalen proces, ki spominja na masažo glave. Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), se sprošča blokade na vseh področjih življenja (odnosi, komunikacija, denar, spolnost, kariera…)

Ob izvajanju ali prejemanju tretmaja hitro dosežete alfa in theta možgansko valovanje, v katerem se dogaja proces samozdravljenja. Dotikanje barsov dobesedno razmagneti zastalo energijo na vseh nivojih (mentalno, čustveno, fizično).

Briše vzorce in prepričanja, tako na zavednem kot nezavednem nivoju.
Deluje namreč na elektromagnetno valovanje možganov in celotne energijske strukture našega bitja.

Tehnika Access Bars® je ena izmed ključnih orodij Access Consciousnessa®, ki je pomagala že več tisoč ljudem po vsem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom, psihosomatskimi motnjami in veliko več.

Z Access Bars® lahko ustvarite katerekoli spremembe na vseh področjih vašega življenja.

»Manj omejitev, manj stresa. Več sebe, več življenja.«

 

PRIJAVI SE TUKAJ

 

Potek delavnice:

Delavnica traja 8 ur (z odmori po potrebi). Sestavljena je iz teoretičnega in praktičnega dela. Na teoretičnem delu boste spoznali poleg Access Bars® tudi nekaj najbolj učinkovitih Access Consciousness© orodij za zavedno ustvarjanje vašega življenja po vaši meri. 
V praktičnem delu se boste naučili izvajati barse (v parih se kar dvakrat izmenjate). Spoznali in doživeli boste njihovo delovanje ter blagodejen vpliv na različna področja v življenju.

Z udeležbo te delavnice postanete certificiran Bars Praktik (dobite mednaroden certifikat) in lahko začnete Acess Bars® tretmaje samostojno izvajati. (Na drugih ali na sebi).

Termin:

Enodnevni tečaj učenja tehnike Access Bars® bo potekal v nedeljo: nedeljo 22.9. ob 11:00-19:00, v Ljubljani

Možni tudi termini po dogovoru: za skupine od 2 do 6 oseb. Tečaj traja 8 ur. Možnost izvedbe med tednom, med vikendom ali v dveh delih (2x4ure). Zaradi individualnega pristopa in kvalitete dela, se vsi tečaji izvajajo v manjših skupinah do 8 oseb. 

Obvezne predhodne prijave na: ursula@prebudi-moc.si ali na 041/23-92-94. Točna lokacija ob prijavi. 

PRIJAVI SE TUKAJ

Delavnico vodi: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars® facilitator, Access Consciousness® Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih s soustanoviteljema Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class, TTTE: Talk to the Entities s Shannon O’Hara, Joy of Bussines z Rachael O’Brien…).

Investicija: 240 evrov
Za najstnike od 16. do 18. let in za vse, ki delavnico ponavljate velja polovična cena: 120 evrov. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.) V ceno delavnice so vključeni prigrizki, gradivo in mednaroden certifikat. 

Vrednost delavnice je neprecenljiva in lahko povzroči totalno transformacijo vas in vašega življenja.

V kolikor si to dejansko izbirate.

»Kaj če vse na kar čakate, v resnici čaka na vas?

Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?«

 

Še niste prepričani, da je to stvar za vas? Vabljeni na individualni coaching+Access Bars® tretma (90 min) ali na Access Bars® pokušino (30 min), ki je v primeru, da se odločite za obisk delavnice za vas brezplačna oz. se odšteje od cene. Kako je lahko še boljše kot to?

PRIJAVI SE TUKAJ

 
Več na: www.ursula-soban.si

 

P.S. Zame je bila udeležba Access Bars® delavnice v juniju 2017 pri Harisu Omanoviču, ena izmed najbolj prelomnih stvari v življenju. Od takrat naprej uporabljam barske in ostala accessova orodja vsak dan. Vse kar lahko rečem je: “Ista resničnost, drugo življenje. Manj manj omejitev, manj stresa, več sebe, več življenja.”
Moj celoten zapis si lahko preberete na: https://prebudi-moc.si/category/blog/

2 Responses to Access Bars®, delavnica ZA nov začetek, nedelja 6.10. ob 11:00

    • Rebeka, pozdravljeni! Seveda! Načeloma imam access bars delavnico 1xna mesec (ponavadi za vikend). V decembru pa jo planiram, v sredo 12.12. od 10:00-18:00. Bi vam ustrezalo? Lahko pa se oglasite tudi na kakšen individualni Access bars tretma. Termini so po dogovoru. Lp, Uršula

Pusti sporočilo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.