Komu je resnično mar?

“Včasih se mi zdi, da NIKOMUR NI ZARES MAR ZA MENE”, mi je zadnjič rekel prijatelj…

Ob tej izjavi sem v tistem trenutku ostala brez besed.. A stavek mi ni dal miru. Naslednji dan sem dobila zavedanje v zvezi s tem… KOLIKO JE PA TEBI ZARES MAR ZA TEBE?

Ne v egoističnem smislu, da misliš samo na “svojo rit”, ampak dejansko? Koliko ti je mar, da si v redu s samimi s seboj, da se dobro počutiš v svoji koži? Koliko ti je mar, da si “zdrav duh v zdravem telesu”? Koliko ti je mar, da si dvigneš vibracijo kadar ti pade dol?

Ali pa pričakuješ, da bo drugim mar za tebe, na tak način, kot tebi ni mar za samega sebe? Nihče ti ne more dat občutka lastne vrednosti, nihče te ne more rešit pred samim seboj, kadar ne maraš sebe in svojega življenja… Morda le za nekaj trenutkov… Lahko ti pokaže pot, prehoditi jo moraš sam.

Hvala Bogu, da imamo orodja s katerimi lahko samim sebi in eden drugemu pomagamo, da vstanemo, ko smo na tleh… Si pomagamo poletet novim kreacijam naproti… A vsak sam pri sebi si “mora” izbrat, da bo hodil in da bo letel. 

Vabljeni na coaching+access bars tretma, kjer bomo ozavestili in transformirali vse nekosristne vzorce in prepričanja, ki vam onemogočajo, da bi bili vi resnično vi in da bi zaživeli v svoji polni moči. www.prebudi-moc.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.