Zakaj sem izbrala Access Conscesness®: Moja zgodba in kako vam lahko pomaga

Moj prvi stik z Access Consciousness® se je zgodil pred dvema letoma preko FB live od Harisa Omanovića. Govoril je stvari, ki sem jih v sebi ves čas vedela. On pa jih je tako precizno ubesedil, da sem v trenutku vedela, da je »to, to« kar sem iskala in da si želim spoznati več.

Od takrat naprej sem redno obiskovala Access Consciousness®seminarje in delavnice, tako doma kot v tujini.

Najprej Access Bars®, Temelje® in Body class® s Harisom, nato sem želela spoznati ustanovitelja Access Consciousness® zato sem se udeležila seminarja COP (Choice of possibilities) z Garyjem Douglasom in ESB (Energetic synthesis of being), SOP (Symphony of possibilities) z Dainom Heerom. Nadaljevala sem v Sloveniji z najbolj karizmatičnimi facilitatoricami: Energijski Facelift®, še eno bars delavnico in Temelje z Nadjo O. in nato še z Ano P. Sledil je še seminar o entitetah z Ano O. in ustanoviteljico TTTE (Talk to the entities) Shannon O’Hara v Bukarešti, Joy of bussines z Rachael O’Brien

S Harisom Omanovićem CF

Orodja, ki ti dajo več sebe, več lastnega zavedanja, več bivanja, več radosti, lahkotnosti, skratka več življenja, so me tako očarala, da sem si izbrala postati Access Bars® facilitatorica (učiteljica barsov).

Sedaj tudi sama predajam ta orodja naprej preko delavnic in certificiranih Access Bars® tečajev, individualno v kombinaciji z Life coachingom in preko fb live. Hvaležna sem, da sem lahko del tega gibanja za več zavedanja, več bivanja, lepši in bolj negovalen svet za nas vse, svet uživanja skupaj s telesom, svet lahkotnosti, mehkobe, radosti, smeha, zabave in ustvarjanja lepih kreacij s prijetnimi ljudmi. Svet o katerem poje John Lennon v pesmi Imagine. Z orodji Access Consciousness ® ga dejansko že ustvarjamo. Resnično smo lahko hvaležni za to in kaj je še mogoče?

Access Consciousness® orodja, uporabljam redno od prvega dneva naprej in sploh ne vem, kako sem lahko do takrat živela brez njih. V preteklosti sem pogosto doživljala občutke jeze, tesnobe, tečnobe, depresije, brezizhodnosti in zaklenjenosti v to človeško resničnost, kjer se nikoli nisem počutila »doma«.

Z soustanoviteljem Access consciousness® Dr. Dainom Heerom

Že kot otrok nisem mogla sedet, bit pri miru, ignorirati svojega telesa, se učit stvari, ki me ne zanimajo… Imela sem težave s koncentracijo, ker sem vedno »plavala« nekje drugje, v drugih dimenzijah. V najstniških letih sem začela ugotavljati, da me nič, kar je »zemeljsko« oziroma od tega sveta, ne zanima in začela iskati uteho v različnih praksah duhovne rasti (joga, tai chi, ples 5 ritmov, branje svetih knjig..) in nato tudi v izobraževanjih za osebno rast (Landmark forum, NLP-nevro-lingvistično programiranje, Hipnoza..). Hotela sem najti svoj prostor pod soncem.

Hotela sem »najti sebe« se umestit v to resničnost, kamor nikoli in nikakor nisem pasala.

Ves čas sem sodila sebe kot napačno, hkrati pa sem vedela, da nekaj mora biti narobe s to resničnostjo in da nekje mora obstajati nekaj drugačnega. Vsaka izmed omenjenih stvari mi je do neke mere pomagala, ampak nič od tega ni primerljivo z orodji Access Consciousness®, to je prišlo v moje življenje na »koncu« kot češnjica na torti. Za posladek.

Ne predstavljam si obratnega zaporedja, ker so Access orodja tako onkraj vsega, kar si lahko sploh zamišljaš in ti dajo res toliko svobode in lahkotnosti, hkrati pa se lahko z njimi igraš in jih uporabljaš na ustvarjalen način.

S temi orodji vse življenje postane kot en velik lunapark. Preizkušaš različna igrala, včasih je adrenalinsko, včasih te je strah, raziskuješ kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to. Kako se lahko še bolj zabavaš in koga še lahko povabiš v izkušnjo soustvarjanja. Taka in drugačna vprašanja si lahko postavljaš in nikoli ni konec raziskovanja. Nikoli ni konec. Ničesar. Konec je samo koncept v naši glavi.

Zame je to, da mi ni treba biti v zaključku ali sodbi glede ničesar, ampak sem vedno lahko v vprašanju in dopuščanju, totalna svoboda. Daje mi prostor novih možnosti.

Veselje po seminarju Joy of Bussines z Rachael O’Brien

Trdno stališče glede česarkoli te totalno zaklene v to resničnost, vprašanje in dopuščanje pa odklene prostor novih možnosti.

Kaj vse je še mogoče, na kar še nisem pomislila? To je eno izmed mojih najljubših vprašanj. Ali pa: Kako je lahko danes najboljši dan v mojem življenju doslej?

Kaj je prav v zvezi s tem/mano? Kako je lahko še boljše kot to?

Eno izmed najbolj neprecenljivih orodij pa je tehnika Access Bars®.

Že po prvi Access Bars® delavnici se mi je totalno spremenil svet. Kot bi se po končani seansi zbudila v drugo resničnost v svet, ki sem ga poznala kot otrok. Svet, ki je bolj živ, energijski, barvit. Svet v katerem si povezan z naravo, s svojim telesom in s samim seboj, s svojim resničnim bitjem.

Access Bars® od takrat naprej prakticiram redno, tako v vlogi »terapevta« oz. izvajalca tretmaja, kot tudi v vlogi prejemnika.

Poleg dela s strankami, tretma najmanj enkrat tedensko tudi prejemam.

Kaj vse in na katerih nivojih so mi barsi pobrisali stvari se ne da ubesdit. V resnici niti ne vem, ker se stvari res brišejo na zavednem in nezavednem nivoju.

Rečem lahko le, da so barsi neprecenljivo orodje in sploh ne vem, kako lahko ljudje živijo brez njih. Jaz sem jih na začetku uporabljala predvsem za čiščenje »globinskega šita«, torej tistih najglobjih vzorcev na čustvenem, mentalnem in telesnem nivoju ter vse nabrane navlake v mojih celicah oz. celičnem zapisu iz vseh življenje, realnosti in dimenzij.

Sedaj tehniko Access Bars® uporabljam bolj za sprotno čiščenje stvari (vzorcev, preričanj), ki mi jih tedensko, včasih tudi dnevno »pomeče ven«, še posebej kadar delam stvari izven cone udobja. Ali kadar je moje zavedanje in zaznavanje večje kot moje dopuščanje.

S prijateljico s katero si redno izmenjujeva bars tretmaje že dve leti, imava včasih, ko se dobiva »vse probleme na tem svetu«. Že po eni rundi barsov pa energijski naboj (izmišljenih) problemov popusti in začneva videti nove možnsti, postaneva bolj lahkotni in prisotni v telesu in trenutku.

Na začetku so bile lahko reakcije po Access Bars® tretmajih dokaj burne, včasih utrujenost, glavobol, občutek panike, ker omejitev ni več, ker je namesto škodljive navlake praznina. Občutek lahkotnosti ni bil lahkoten in občutek svobode ne osvobajajoč. To pišem zato, da ne boste mislili, da je kaj narobe z vami, če imate vmesno fazo vspostavljanja novega ravnovesja v organizmu.

Po vseh letih utesnjenosti, lahkotnost pač ni bil domač občutek. Po vseh letih zaklenjenosti v programe te človeške resničnosti, vzorce naših prednikov in delovanja iz avtomatskega pilota, se je tudi svoboda zdela kot tujka.

Ampak globoko v sebi sem vedela, da se dogaja proces zdravljenja, proces odmetavanja vsega kar nisem, proces transformacije in mutacije iz tega kar nisem nikoli bila v to kar v resnici sem:

Kapljica v oceanu in ocean v kapljici. 

Uršula Soban, www.ursula-soban.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.