Prebudi moč v sebi

Kaj je tisto, kar bi radi spremenili v vašem življenju? Česa bi imeli več in česa manj, če bi lahko izbrali karkoli?

TERMINI IN LOKACIJA: Sobota, 25. julij 2020 od 10:00 do 18:00, Koper

CENA: 240,00 eur

Access Bars® je certificiran enodnevni 8-urni tečaj z Uršulo.

Access Bars® je antistresna in transformativna metoda, ki lahkotno briše vaše notranje omejitve (vzorce, prepričanja) in s tem omogoča ustvarjanje novih možnosti v vašem življenju.

Je enostavna hipnotična tehnika, ki briše blokade (vzorce, prepričanja) na nezavednem nivoju in s tem omogoča ustvarjanje novih možnosti v vašem življenju.

Česa bi imeli več in česa manj, v vašem življenju, če bi lahko izbrali karkoli?

Bi radi več notranjega miru in harmonije?

Več občutka lastne vrednosti? Se večkrat postaviti zase?

Boljše odnose in kariero? Več sproščenosti v zvezi z denarjem?

Manj stresa, več smeha in seksa?

Manj istih problemov in več novih možnosti?

Access Bars® je tehnika, ki vam pomaga narediti spremembe od znotraj navzven. Pogosto namreč prav mi, sami sebi, stojimo na poti do lastne sreče, obilja in notranjega zadovoljstva.

To je sprostilen in negovalen proces, ki spominja na masažo glave. Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), se sprošča blokade na vseh področjih življenja (odnosi, komunikacija, denar, spolnost, kariera…)

Ob izvajanju ali prejemanju tretmaja hitro dosežete alfa in theta možgansko valovanje, v katerem se dogaja proces samozdravljenja. Dotikanje barsov dobesedno razmagneti zastalo energijo na vseh nivojih (mentalno, čustveno, fizično).

Briše vzorce in prepričanja, tako na zavednem kot nezavednem nivoju.
Deluje namreč na elektromagnetno valovanje možganov in celotne energijske strukture našega bitja.

Tehnika Access Bars® je ena izmed ključnih orodij Access Consciousnessa®, ki je pomagala že več tisoč ljudem po vsem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom, psihosomatskimi motnjami in veliko več. Z Access Bars® lahko ustvarite katerekoli spremembe na vseh področjih vašega življenja.

Potek delavnice:

Delavnica traja 8 ur (odmori po potrebi). Sestavljena je iz teoretičnega in praktičnega dela. Na teoretičnem delu boste spoznali poleg Access Bars® tudi nekaj najbolj učinkovitih Access Consciousness© orodij za zavedno ustvarjanje vašega življenja po vaši meri. 

V praktičnem delu se boste naučili izvajati barse (v parih se kar dvakrat izmenjate). Spoznali in doživeli boste njihovo delovanje ter blagodejen vpliv na različna področja v življenju.

Z udeležbo te delavnice postanete certificiran Bars Praktik (dobite mednaroden certifikat) in lahko začnete Acess Bars® tretmaje samostojno izvajati (na drugih ali na sebi).

Možni tudi termini po dogovoru: za skupine od 2 do 6 oseb. Tečaj traja 8 ur. Možnost izvedbe med tednom, med vikendom ali v dveh delih (2x4ure). Zaradi individualnega pristopa in kvalitete dela, se vsi tečaji izvajajo v manjših skupinah do 8 oseb. 


Investicija: 240,00€, najstniki do 18 ali ponavljanje: 120,00€.

*Cena je enotna in določena glede na standard države. Vključuje: prigrizke, gradivo in certifikat.

Predhodna prijava je obvezna. Prijavite se lahko tudi na: ursula@prebudi-moc.si ali na 041/23-92-94 in pa preko spodnjega gumba.

Kaj, če vse, na kar čakate, v resnici čaka na vas?

Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?