ACCESS BARS tretma

Je morda zdaj že čas za spremembo od znotraj navzven?

 

ACCESS BARS: negovalen tretma in telesni proces, ki lahkotno briše vse vaše omejitve.

Kaj so Access Bars?

To je 32 točk na glavi. Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Npr. bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.
Če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v (kateremkoli) življenju.

Kaj vse lahko dosežete z Bars tretmaji?

Access Bars® so pomagali že več tisoč ljudem spremeniti mnogo vidikov in področij življenja, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje začelo spreminjati v nekaj večjega, bolj lahkotnega, bolj dinamičnega in radostnega.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Zato se vam odprejo nove možnosti, na katere pred tem zaradi vaših omejitev (prepričanj) sploh niste pomislili.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

 

Bars pokušina: 30 minut, 30 evrov;

Bars transformacija: 90 minut, 60 evrov (coaching+bars tretma).

Paket, 3x access bars: 150 evrov (prihranek 30 evrov)

Paket, 5x access bars: 250 evrov (prihranek 50 evrov)

 

Prijava na Access bars

 

Tretmaje izvaja: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Kaj če vse na kar čakate, v resnici čaka na vas?

Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?

 

Mnenja udeležencev: 

“V življenju sem vedno iskala rešitve za težave v fizični aktivnosti (vadbe, tek, hoja, …), nikoli nisem pomislila na individualne seanse. Ko sem se prvič srečala z ACCES BARS tretmajem, sem bila čisto brez pričakovanj, le prepustila sem se. Na seanso sem prišla z glavobolom in zelo utrujena. Med seanso sem se zelsprostila in odmislila vse negativne misli.

Pogovor z Uršulo mi je med seanso zelo pomagal, saj mi je svetovala veliko uporabnih načinov, kako spremeniti pogled na svet in na težave. Po seansi sem se počutila prerojeno, veselo, nasmejano ter polno pozitivnih misli. Spremenilo mi je pogled na svet, česar res nisem pričakovala. Danes sem bila na drugi seansi, ki sem jo komaj čakala. Med seanso sem ves čas čutila pozitivno energijo v celem telesu, zraven sem celo zaspala.

Po seansi se počutim lahkotno, poživljeno in pripravljeno na vse situacije v življenju. Hvala Uršuli za vso prijaznost in pripravljenost pomagati, saj mi je pokazala načine, kako spremeniti svoje misli v pozitivno smer in se poglobiti vase. Veselim se naslednjega srečanja.” 

Marjetka P., Ljubljana

Prijava na Access bars

 

Več mnenj: https://prebudi-moc.si/o-meni/drugi-o-meni/

 

 

Moj osebni zapis, ki je nastal po delavnici Access The Bars, pri Harisu Omanoviču.

O tem kako velik doprinos so bili »Barski« v mojem življenju.

»Ponovno prispela domov. Iluzija sivine zemeljskega sveta in vseh neumnosti, ki se jih gre, ta »odrasli človeški svet« je odstranjena. Ponovno imam dostop do stanja duha “nebesa na zemlji”. Ista resničnost, novo bivanje. Nova resničnost, isto bitje. Jaz, končno spet JAZ. Izgubljen del sebe sem dobila nazaj. Kot da sem v otroštvu (pri sedmih letih) zaklenila tisti del sebe, ki je bil “preveč drugačen”, preveč divji, igriv in svoboden, preveč nesprejemljiv za ta resen odrasel svet. Zaklenila sem velik del svoje svobodne izbire, svojo čarobnost, živost, igrivost, strast, barvitost, mističnost, ljubezen in nežnost. Zmanjšala sebe za 90%, zmanjšala sebe na vesolje drugih ljudi. Stopila sem v čevlje sivega vsakdanjika »odraslega in človeškega« sveta. Socializacija pač. Zelo nečloveško, v resnici. Ampak, sedaj je bilo dovolj tega. Sedaj ponovno stvari preprosto vem. Preprosto zaznavam. Preprosto (samo) sem. Preprosto si izberem. In ko si res izbereš, več sebe in več življenja, te vse vesolje podpira pri tem.

Zdaj si izbiram sebe, zase in za cel svet. Izbiram si, da živim. Več življenja, več sebe. Nazaj si jemljem svobodo izbire, svojo čarobnost, živost, igrivost, strast, barvitost, mističnost, ljubezen, nežnost. Svet potrebuje mene, tebe, nas vse, v vsej svoji raznolikosti in barvitosti… Ne robotiziranih odraslih na avtopilotu, ki drvijo v prepad sindroma izgorelosti… Zdaj je čas za izraz čarobnosti vsakega izmed nas, za igro, za veselje, za edinstven prispevek vsakega izmed nas!«

Kako velik doprinos je lahko za vas in vaše življenje že nekaj obiskov Access bars tretmaja? Kakšne spremembe lahko prejemanje Access Bars prinese zate, zame, za vse nas, za ves svet?

In kaj je še vse mogoče, kadar omejitve (v naših glavah) lahkotno odpadejo?

Več info in prijave na individualni access bars tretma ali kombinacijo za popolno transformacijo: coaching+access bars na: ursula@prebudi-moc.si. 

 

Prijava na Access bars