Je morda zdaj že čas za spremembo od znotraj navzven?

ACCESS BARS je negovalni tretma in telesni proces, ki lahkotno briše vse vaše omejitve.

Kaj so Access Bars? To je 32 točk na glavi. Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Npr. bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd. Če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v (kateremkoli) življenju.

Access Bars® so pomagali že več tisoč ljudem spremeniti mnogo vidikov in področij življenja, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Po tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje začelo spreminjati v nekaj večjega, bolj lahkotnega, bolj dinamičnega in radostnega.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Zato se vam odprejo nove možnosti, na katere pred tem zaradi vaših omejitev (prepričanj) sploh niste pomislili.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Kaj, če vse na kar čakate, v resnici čaka na vas?
Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?

Access bars tretma traja 90 min in zajema tudi coaching.

Cena tretmaja: 70,00€

Paket 3 srečanja: 180 evrov (prihranek 30 evrov)
Paket 5 srečanj 280 evrov (prihranek 70 evrov)

Bars pokušina traja 30 minut in stane 30 evrov.

Termini so po dogovoru, prijava pa je možna preko spodnjega obrazca ali pa na telefonski številki 041/23-92-94.

Prijava na individualni tretma
Termini po dogovoru (dopoldne, popoldne, vikend). Za točen datum in uro vas kontaktiram preko telefona.