TERMIN: Petek, 16. oktober 2020 ob 18:00–21:00

LOKACIJA: BM studio, Dunajska cesta 116, Ljubljana

CENA: 15,00 eur

Kaj če bi bil lahko današnji dan začetek nečesa drugačnega?

Kaj če bi se lahko tako zabavali, da ne bi niti opazili, da vas ljudje obsojajo?

Kaj če bi nehali obsojati sami sebe?

Juhej! Ponovno se bomo družili v Ljubljani! Se vidimo v petek, 16.10. ob 18-ih!
Eno uro pred tem, ob 17:00 pa je brezplačna predstavitev atistresnih orodij AC. Lahko se mi pridružite že takrat oz. če poznate koga, ki ga to zanima, ga lahko povabite.
Kaj če bi bil lahko današnji dan začetek nečesa drugačnega?
Kaj bi radi, da z jesenskim listjem odpade iz vašega življenja?
Kaj bi bilo mogoče za vas, če bi nehali reševati stare probleme in se odprli za nove možnosti?
Kaj če bi za začetek nehali obsojati sami sebe in svoje življenje?
Kaj če bi si dovolili prepoznati svojo vrednost, unikatnost in edinstven prispevek, kar ste za ta svet?
Access Bars® je orodje, ki začne obsojanje “raztapljati od znotraj”.
 
Z izvajanjem in prejemanjem Access Bars® se vam zmanjša stres, poveča notranji mir, dobite več svobode, radosti in lahkotnosti, odprete pa se tudi prejemanju večjega obilja. Osvobodite se vse nepotrebne čustvene, mentalne in energijske navlake (škodljivih vzorcev in prepričanj). Ne gre za to, da spreminjaš sebe, bolj za to, da odvržeš to, kar v resnici nisi.
 
Vse se da, če se hoče, z Access bars je vse mogoče ♥
Izmenjave so namenjene vsem, ki ste kadarkoli opravili Access Bars delavnico ali delavnico kateregakoli drugega telesnega procesa Access Consciousnessa (Access Energijski Facelift, Korekcija vida, Biomimetrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, Celični spomin, MTVSS itd.). Na izmenjavah enkrat prejemate in enkrat podarjate.
 
Kdor nima opravljenega nobenega izmed omenjenih tečajev, ima možnost preizkusiti tretma individualno (termini po dogovoru) ali pa obiskati Access bars® delavnico v nedeljo, 25. oktobra v Ljubljani. 
Termin: Petek, 16. oktober 2020 ob 18:00–21:00

Prispevek: 15 eur

Vključeni prigrizki in pijača med samimi izmenjavami.
 
Prijave na:
  • zasebno sporočilo ali
  • ursula@prebudi-moc.si      041/23-92-94
Izmenjave vodi: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars®, Energetic Facelift™, Body proccess facilitator, CFMW, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach,
Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
V zadnjih treh letih raziskuje tudi nove možnosti na seminarjih Access consciousness, doma in v tujini. (Temelji, COP-Choice of possibilities z Gary Douglasom, SOP-Syphonie of possibilities z Dainom Heer-om, 3 day Body class, Talk to the Entities…).