TERMINI IN LOKACIJA: Petek, 11. september 2020 ob 17:00–20:00, Koper

CENA: 15,00 eur

Kaj če bi bil lahko današnji dan začetek nečesa drugačnega?

Kaj če bi se lahko tako zabavali, da ne bi niti opazili, da vas ljudje obsojajo?

Kaj če bi nehali obsojati sami sebe?

Vabljeni na access izmenjave, ki te dajo ven iz glave, da ti zaigra srce, ko življenje spet lepo je. 😉
 
Se že veseliva, da ponovno pričaramo lepo energijo, se osvobodimo stresa, počistimo blokade, prejmemo več lahkotnosti in sproščenosti v telesu ter več radosti v življenju.
 
Pridružite se nama v Body&Mind&Soul Connection studiu v Kopru ❤
Access Bars® je orodje, ki začne obsojanje “raztapljati od znotraj”.
 
Z izvajanjem in prejemanjem Access Bars® se vam zmanjša stres, poveča notranji mir, dobite več svobode, radosti in lahkotnosti, odprete pa se tudi prejemanju večjega obilja. Osvobodite se vse nepotrebne čustvene, mentalne in energijske navlake (škodljivih vzorcev in prepričanj). Ne gre za to, da spreminjaš sebe, bolj za to, da odvržeš to, kar v resnici nisi.
 
Vse se da, če se hoče, z Access bars je vse mogoče ♥
Izmenjave so namenjene vsem, ki ste kadarkoli opravili Access Bars delavnico ali delavnico kateregakoli drugega telesnega procesa Access Consciousnessa (Access Energijski Facelift, Korekcija vida, Biomimetrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, Celični spomin, MTVSS itd.). Na izmenjavah enkrat prejemate in enkrat podarjate.
 
Kdor nima opravljenega nobenega izmed omenjenih tečajev, ima možnost preizkusiti tretma individualno (termini po dogovoru v Kopru in Ljubljani) ali pa obiskati Access bars® delavnico v nedeljo, 13. septembra v Kopru.
 
Termin: petek, 11. 9. od 17:00 do 20:00 ure.
Prispevek: 15 eur
Vključeni prigrizki in pijača med samimi izmenjavami.
 
Prijave na:
  • zasebno sporočilo ali
  • ursula@prebudi-moc.si      041/23-92-94
  • zasebno sporočilo ali mojca@mojcajakomin.com    040/450 300
Izmenjave vodi: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars®, Energetic Facelift™, Body proccess facilitator, CFMW, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach,
Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
V zadnjih treh letih raziskuje tudi nove možnosti na seminarjih Access consciousness, doma in v tujini. (Temelji, COP-Choice of possibilities z Gary Douglasom, SOP-Syphonie of possibilities z Dainom Heer-om, 3 day Body class, Talk to the Entities…).
Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body Mind Soul programov za zdravo in srečno življenje, Access Bars praktik, učiteljica joge (Aroma joga), doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.