Individualna/skupinska srečanja

ACCESS BARS® negovalni tretma za oblikovanje vašega življenja po vaši meri.

Je sprostilna, antistresna in transformativna metoda, ki lahkotno briše vaše notranje omejitve.

Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), se sprošča blokade na vseh področjih življenja  (odnosi, komunikacija, denar, spolnost, kariera…)  Manj stresa, manj omejitev. Več sebe, več življenja.

Bars pokušina: 30 minut, 30 evrov.

Bars transformacija: 90 minut, 60 evrov (coaching+bars tretma).

Paket, 3x access bars: 150 evrov (prihranek 30 evrov)

Paket, 5x access bars: 250 evrov (prihranek 50 evrov)

Prijave na: ursula@prebudi-moc.si  Za dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na: 041/23-92-94.

Tretmaje izvaja: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Kaj če vse na kar čakate, v resnici čaka na vas? Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?

Več informacij na: https://prebudi-moc.si/access-bars-tretma/

Mnenja udeležencev: https://prebudi-moc.si/o-meni/drugi-o-meni/

[maxbutton id=”8″ ]

 

ENERGIJSKI FACELIFT® intenziven tretma za osvežitev vašega obraza in vašega življena

Energijski facelift je intenziven energijski proces, ki se izvaja na obrazu in glavi. Njegov vpliv je enako intenziven, kot pri Acess Bars tretmaju, samo da deluje na drugačen način in spreminja druge stvari.

Facelift je najbolj intenzivno in nežno povabilo za več dinamike v vašem celotnem življenju, medtem ko z Barsi brišemo vse omejitve, ki vas trenutno držijo ujete.

Po Faceliftu se vse v vašem življenju začne prikazovati na lahkoten, hiter in čaroben način.

Učinki so takoj opazni in so vsestranski:

Daje občutek svežine in prerojenosti, učvrsti celotno telo (privzdig prsi in zadnjice), obnova kože na obrazu in celem telesu (pomlajuje in briše znake staranja, zgladi gubice, odpravi mozolje, akne in ostale nepravilnosti).

Osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti, odpravlja glavobole, neguje, v telo vnaša lahkotnost, povečuje življenjsko dinamiko, energizira in poživi.

Cena za posamezen obisk: 60 evrov, 90 minut (coaching+facelift tretma)

Paket 3xEnergijski Facelift: 150 evrov.

Več informacij na: https://prebudi-moc.si/energijski-facelift/

[maxbutton id=”8″ text=”Prijava na Energijski Facelift” ]

KAJ JE NLP COACHING IN KAKO POTEKA?

Coaching je individualno srečanje, ki vam lahko pomaga, da se premaknete od tam, kjer ste (točka A), tja kamor bi radi šli (točka B).

Poteka tako, da vam kot trener postavljam vprašanja, s pomočjo katerih raziščeva, kaj je izziv, kakšne so možne rešitve, kakšen je vaš notranji svet, način razmišljanja in čustvovanja. Kaj so tisti notranji viri in prepričanja, ki vas podpirajo in kaj so tista prepričanja, ki vas ovirajo. Kaj so vaše močne točke in kaj šibke.

Po navadi sledi še uporaba NLP intervencije (NLP tehnika ali kratka hipnoza), ki pomaga pri tem, da začnemo drugače doživljati preteklost ali sedanjost, s čimer si ustvarimo tudi drugačno (želeno) prihodnost. NLP (nevro lingvistično programiranje) ni nobena “mistika”, ampak preverjene tehnike o delovanju človeške psihe in reprogramiranju našega uma in s tem doživljanja vaše resničnosti. Svet ni takšen, kot je, ampak tak kot ga vidimo. Sami izbiramo, kakšna očala si bomo nadeli. Ob pomoči NLP coacha napredujete hitreje in lažje, do svojih zastavljenih ciljev ter lahkotneje rešujete svoje izzive, tako v poslovnem kot privatnem življenju.

Najnovejše mnenje o coachingu za samopodobo navajam tukaj:

“Za individualni (SOS) coaching sem se odločila zaradi občutka, da se mi življenje nikamor ne premakne, da sem obtičala. V zelo kratkem obdobju (po treh srečanjih) sem opazila spremembe na sebi – začela sem bolj pozitivno gledati na vse kar se mi dogaja. Sem bolj sproščena, zadovoljna in z upanjem gledam v prihodnost. Uršula z izjemno intuicijo takoj dojame bistvo “težave” – zato se spremembe začnejo takoj. Sem neizmerno hvaležna za vso podporo. Iskreno priporočam coaoching, sama se ga bom zagotovo še udeležila.”

Jasmina J., Celje

Več mnenj udeležencev si lahko preberete tukaj: https://prebudi-moc.si/o-meni/drugi-o-meni/

Redna ponudba coachingov ali delavnic za posameznike in podjetja/organizacije tukaj:

Preberi več….