Prebudi moč v sebi

Vabljene na prebujanje notranjega ognja, osvobajanje vsega, česar ne potrebujete več in na negovanje vaših teles na zdravilen, lahkoten in transformativen način.

TERMINI: vsak četrtek od 18.00 do 20.30 

LOKACIJA: Tržaška cesta 82a, Ljubljana

CENA: od 15,00€ do 50,00€ (odvisno od teme srečanja)

Kaj, če je vaše telo ključ do čarobnosti življenja? 

Obstaja več kot 70 različnih energijskih telesnih procesov, ki vašemu telesu omogočajo, da se sprosti in opusti nakopičen stres na telesni, čustveni in umski ravni.

S telesnimi procesi, polaganjem rok in zaganjanjem energij, hitro preidemo v theta stanje, kjer se dogaja samozdravljenje telesa na celičnem nivoju.

Access Consciousness telesni procesi vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje česarkoli v vašem telesu in življenju.

Na delavnicah se boste naučile izvajati posamezne procese na sebi in drugih.

Lepota telesnih procesov je med drugim tudi v tem, da vam jih ni treba razumeti, da bi delovali. Skratka ni treba “verjeti vanje”.

Vse, kar je potrebno je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate, da položite roke na določeno področje in vpokličete specifične energije, da se zaženejo.

Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

Kakšno življenje na tem planetu lahko ustvarimo skupaj?

Datumi in teme srečanj:

Paket vseh 4 srečanj: 110,00 eur (2x delavnica+2x izmenjave).

Obisk 2 delavnic telesnih procesov: 80,00 eur.

Za več informacij ali prijavo me kontaktirajte preko elektronske pošte: ursula.soban@gmail.com ali na telefon: 041 23 92 94. Prijava je možna tudi preko spodnjega gumba.