“V življenju sem vedno iskala rešitve za težave v fizični aktivnosti (vadbe, tek, hoja, …), nikoli nisem pomislila na individualne seanse. Ko sem se prvič srečala z ACCES BARS tretmajem, sem bila čisto brez pričakovanj, le prepustila sem se. Na seanso sem prišla z glavobolom in zelo utrujena. Med seanso sem se zelo sprostila in odmislila vse negativne misli.

Pogovor z Uršulo mi je med seanso zelo pomagal, saj mi je svetovala veliko uporabnih načinov, kako spremeniti pogled na svet in na težave. Po seansi sem se počutila prerojeno, veselo, nasmejano ter polno pozitivnih misli. Spremenilo mi je pogled na svet, česar res nisem pričakovala. Danes sem bila na drugi seansi, ki sem jo komaj čakala. Med seanso sem ves čas čutila pozitivno energijo v celem telesu, zraven sem celo zaspala.

Po seansi se počutim lahkotno, poživljeno in pripravljeno na vse situacije v življenju. Hvala Uršuli za vso prijaznost in pripravljenost pomagati, saj mi je pokazala načine, kako spremeniti svoje misli v pozitivno smer in se poglobiti vase. Veselim se naslednjega srečanja.” 

Marjetka P., Ljubljana

 

Zapis po prvem obisku na access bars tretmaju, pri Uršuli:  “Počutil sem se lahkotnejšega, bolj nežnega do sebe in sveta zunaj. Kot, da bi me obdajal svetlo moder oblak, ki me podpira (nekaj v tem smislu sem komentiral že med seanso). S to mehkobo sem potem tudi deloval naslednje dni in marsikaj od tega je ostalo še danes. Glede teme, ki sem jo izpostavil, pa sem opazil, da “črna luknja” ni več srkala vase vsega zunaj. Nisem bil požrešen glede hrane, ni mi pasala hrana, ki jo sicer požrem, ne glede na kvaliteto, količino, užitnost… Opazoval sem in zaznal očitno spremembo. Bolj pozoren sem bil tudi, komu sem dal prednost – sebi ali drugim. Ostaja večje zavedanje, kaj mi odgovarja, kaj so zahteve od zunaj in kaj rabim jaz.”

Gregor G., Ljubljana 

 

Za individualni (SOS) coaching z Uršulo sem se odločila zaradi občutka, da se mi življenje nikamor ne premakne in da sem obtičala. V zelo kratkem obdobju (po treh srečanjih) sem opazila spremembe na sebi – začela sem bolj pozitivno gledati na vse kar se mi dogaja. Sem bolj sproščena, zadovoljna in z upanjem gledam v prihodnost. Uršula z izjemno intuicijo takoj dojame bistvo “težave” – zato se spremembe začnejo takoj. 

Neizmerno sem hvaležna za vso podporo. Iskreno priporočam coaoching z Uršulo, sama se ga bom zagotovo še udeležila.

Jasmina J., Celje

 

 

Prvo srečanje z načinom Uršulinega dela je bilo na njeni delavnici: Kreiraj življenje zavedno (po sistemu Prebudi Moč v Sebi). Dogodka sem se udeležil, ker se želim razvijati tako na poklicnem, kot tudi na osebnem področju. S simpatičnimi vajami v dvojicah oz. skupini je vsak udeleženec ozavestil kje se trenutno nahaja, kam hoče, zakaj si to želi in razmišljal o strategiji kako do tega priti. Spoznal sem tudi svoj model sveta, ki ga še danes preveč nezavedno gradim. Začutil sem, da bi se pod mentorstvom Uršule, z delom na sebi, naučil veliko bolje izkoristiti svoj potencial. Tako sem se odločil še za osebni coaching. Z vajo Življenjska linija me je vodila po pomembnih dogodkih od rojstva, otroštva, najstniških let do danes. Ozavestil sem izkušnje, ki definirajo moje reakcije v vsakdanjem življenju, še posebej tiste, ki kličejo po spreminjanju. Uršuline metode so, ne glede na včasih neprijetna spoznanja o samemu sebi, subtilne in delujejo tudi v podzavest. Po koncu najinih srečanj sem poln zaupanja vase in zanosa za svetlo prihodnost, intenzivnosti vaj pa je večkrat povzročila tudi prijetno utrujenost.

Erazem L., Ljubljana

 

Neskončno hvaležna sem za enostavne, konkretne, k mojim željam in ciljem usmerjene napotke, ki sem jih prejela na delavnici ‘Prebudi moč v sebi’. Sistem je neverjeten in učinkovit! Čeprav vem, katera področja svojega življenja si želim izboljšati, mi je manjkala POT, način, kako postopati, kaj narediti najprej, kaj je pomembno in kaj lahko pustim v mirovanju, da dosežem svoje cilje. Da želje udejanim tako, da jih vidim kot del mojega življenja. Uršula, hvaležna sem, da si mi predstavila sistem

‘Prebudi moč v sebi’ – rečem lahko samo, da v praksi 100% deluje!

Irena S., Ljubljana

 

Delavnica »Moja sreča je najvecje darilo drugim«, je bila zame čudovita izkusnja. Uršuli je uspelo ustvariti čudoviti ambient, nabit s pozitivno energijo, ljubeznijo in sprejemanjem. Ker je bilo število udeležencev omejeno, smo res lahko ustvarili pristno energijo in se med sabo še bolj povezali. Delavnica mi je dala tudi kar nekaj nove perspektive in poglede na razne življenjske situacije. Hvala Uršula, da si svojo srečo in znanje podelila še z nami.

Lara L., Kranj

 

Individualni coaching je nekaj, na kar sem še nedavno gledal morda nekoliko zadržano. A zdaj, že po dveh srečanjih, sem v svoje življenje vpeljal izboljšave, ki so z eno besedo – wow! V zelo kratkem času  sem vpeljal spremembe v razmišljanju in ravnanju in zdaj se mi smeje, kako enostavno je lahko. Hvala, Uršula!

Urban S., Ljubljana

 

Uršula ima pri spoznavanju osebnosti izjemno sposobnost dojemanja bistva, kar jo kot coacha naredi zelo učinkovito. Pričakujte direktna vprašanja in odgovore ter no-bullshit odnos. Sam sem dobil vpogled v del moje osebnosti, ki ga prej nisem poznal, Uršuline domače naloge pa so mi pomagale, da sem naredil korak naprej pri osebni rasti. Priporočam individualni spoznavni sestanek, ki zagotovo ne bo stran vržen čas. “

Andrej Š., Tržič

 

O delavnici po sistemu: »Prebudi Moč v Sebi«: Všeč mi je bil strukturiran pristop k temi, vzajemno podajanje izkušenj in mnenj udeležencev ter povezava z drugimi področji, ki pomagajo oziroma usmerjajo posameznika k osebni rasti.

Sporočilo za Uršulo: »Všeč mi je, ker si iskrena in odprta ter vedno iščeš vse možne poti za rešitev določenega problema oz izziva. Pri svojih predavanjih si tako profesionalna kot sproščena, posebej je bilo čutiti, da je v vsem veliko TEBE in da se znaš ravnati intuitivno in spontano, kot te pelje notranji glas… Sem uživala in koristne so bile vse informacije, dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala. Srečno in uspešno še naprej.«

Nataša P., Ljubljana

 

Udeležba na delavnici “Kreiraj življenje zavedno” mi je pomagala odpreti oči v smislu, kako sama dejansko vplivam na svojo srečo. Da si moram razjasniti, kaj mi več pomeni, to kar si sama želim ali pa kaj okolica od mene pričakuje. Dala mi je znanje, da sama kreiram svoje življenje. Moram izstopiti iz avtopilota in prevzeti vajeti življenja v svoje roke. Na koncu smo imeli še skupno meditacijo, za kar sem bila neizmerno hvaležna.

Bojana O., Beltinci