Energijski facelift

ENERGIJSKI FACELIFT®  intenziven tretma za osvežitev vašega obraza in vašega življena

Energijski facelift je intenziven energijski proces, ki se izvaja na obrazu in glavi. Njegov vpliv je enako intenziven, kot pri Acess Bars tretmaju, samo da deluje na drugačen način in spreminja druge stvari. 

Facelift je najbolj intenzivno in nežno povabilo za več dinamike v vašem celotnem življenju, medtem ko z Barsi brišemo vse omejitve, ki vas trenutno držijo ujete. 

Po Faceliftu se vse v vašem življenju začne prikazovati na lahkoten, hiter in čaroben način. 

Učinki so takoj opazni in so vsestranski:

Daje občutek svežine in prerojenosti, učvrsti celotno telo (privzdig prsi in zadnjice), obnova kože na obrazu in celem telesu (pomlajuje in briše znake staranja, zgladi gubice, odpravi mozolje, akne in ostale nepravilnosti).

Osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti, odpravlja glavobole, neguje, v telo vnaša lahkotnost, povečuje življenjsko dinamiko, energizira in poživi.

Energijski facelift: 90 minut: 60 evrov (coaching+facelift tretma)

Paket: 3x Energijski facelift: 150 evrov (prihranek 30 evrov)

Paket: 5xEnergijski facelift: 250 evrov (prihranek 50 evrov)

Prijava na Energijski facelift

 

Tretmaje izvaja: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Prijava na Energijski facelift