TERMINI IN LOKACIJA: 17. do 21. septembra ob 18.08., zaprta Facebook skupina

CENA: 22,00€

ZA OBILJE, ODNOSE, ŽIVLJENJE
5 dni, 5 novih orodij, 5 energijskih vaj
FB LIVE – v zaprti fb skupini
Online dogodek je namenjen vsem, ki bi se radi odprli za več obilja na kateremkoli področju življenja. Namenjen je tudi vsem, ki bi radi imeli več lahkotnosti, radosti, hvaležnosti, miru in notranje harmonije.
 
Delali bomo meditacijo oz. energijsko vajo Access Consciousness®, ki se ji reče vlečenje energije z energijsko kroglo. Vsak dan vam bom predstavila tudi eno novo orodije Access Consciousness® za zavestno ustvarjanje življenja.
 
Dobivali se bomo 1x na dan, ob 18:08 na Facebook live, v zaprti skupini “5 dni ENERGIJSKIH TOKOV iz Benetk”.
 
Če ne morete biti prisotni v živo, si lahko vajo ogledate tudi z zamikom.
 
Vlečenje energije je vaja s katero dobite več jasnosti in moči, da lahko ustvarite oz. pritegnete v vaše življenje karkoli. Zame so ti energijski tokovi, ki jih z vajo sprožimo, odprli povsem nov način bivanja, prejemanja, izbiranja in kreiranja. Bolj sem tudi prisotna tukaj in zdaj, skupaj s telesom. Hkrati pa se počutim povezano in v so-kreaciji z vsem, kar me obdaja. Omogoča mi nov način življenja, svobodo izbire, da ustvarjam svoje življenjenje po svoji meri. Ustvarjam življenje, v skladu s seboj in ne, kot drugi pričakujejo od mene.
Si tudi ti želiš ustvariti svoj unikaten način življenja in bivanja na planetu Zemlja?
Začnemo v četrtek 17. 9, ob 18:08 uri. Vaja bo trajala od 15-25 minut.
 
Vsi videi bodo ostali v skupini in si jih lahko pogledate tudi kadarkoli kasneje.
 
Vsaka vaja v tem 5-dnevnem programu bo nekoliko drugačna, prilagojena, temam aktualnim za člane skupine, hkrati pa celota zase.
Te energijske vaje, v kombinaciji z Access Bars®, orodji Access Consciousness® in konkretnimi koraki (izven cone udobja), so zame optimalna kombinacija za ustvarjanje mojega življenja onkraj tega, za kar sem mislila, da je (ne)mogoče.
 
Je že čas, da postane tvoje življenje radostna ekspanzija vsega kar si izbiraš?
Obvezne predhodne prijave in več info na zs, ursula.soban@gmail.com ali na 041/23-92-94.
Prijava velja z nakazilom 15,00€ na https://paypal.me/USoban, ob čemer dobite odobren dostop v zaprto skupino.
 
Se že veselim skupnega čaranja.
 
Delavnice vodim: Uršula Soban, BF, AFF, BPF, CFWM (Access Bars®, Energetic facelift® in facilitatorica telesnih procesov Access Consciousness®); NLP Mojster Praktik (Nevro Lingvistično programiranje), NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje.
Podjetnica, gledališka improvizatorka in plesalka, z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
“Svoje poslanstvo vidim v širjenju zavedanja in opolnomočanju posameznikov in skupin, z učenjem neprecenljivih orodij Access Consciousness (tečaji in delavnice) ter v individualnem zdravilskem delu (energijski tretmaji v katere vključujem coaching vprašanja, intuicijo in različne energijske telesne procese).” Več o meni najdete tukaj.