KDO SEM

Sem Uršula Soban, motivatorka za pristno življenje.

Po izobrazbi sem certificiran NLP mojster coach, NLP praktik hipnoze, Access Bars terapevtka in diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok.

Od nekdaj me je veselilo terapevtsko delo z ljudmi. Že v srednji šoli sem bila pogosto »psiholog« za mnoge sošolce in prijatelje.

Kot vzgojiteljica v vrtcu sem si nabrala veliko različnih izkušenj pri delu s posamezniki in skupinami otrok, staršev in sodelavcev. Takrat sem tudi spoznala, da me delo z odraslimi veseli bolj kot delo z otroki in da v tem vidim svoje poslanstvo.  Pomoč odraslim pri spopadanju s stresnim načinom življenja z antristresnimi tehnikami, metodami in tretmaji.

V preteklosti sem pri svojem delu uporabljala predvsem nevro znanstvene pristope, hipnoza in nevro lingvistično programiranje (NLP). V zadnjih dveh letih pa prevladujejo orodja za več zavedanja: Access Consciousness®.

To so orodja, ki meni in klientom omogočajo dostop do lastnega zavedanja in vedenja, več sproščenosti, miru, radosti, lahkotnosti in spremembo fokusa iz starih problemov, k novim možnostim. 

Sebe in svet okrog sebe rada raziskujem skozi različna orodja in telesne procese Access Consciousness (Access Bars, Energetic Facelift, MTVSS, Korekcija Vida, Biomimetrično posnemanje, Demolkeularna manifestacija…), improvizacijski ples 5 ritmov in improvizacijsko gledališko igro. Sprostitev in notranji mir najdem, tudi ob sprehodih po gozdu, v povezovanju z Zemljo, kjer izvajam različne meditacijske tehnike.

Rada poslušam klasično glasbo (še posebej J.S. Bacha) in se družim ter ustvarjam s podobno mislečimi ljudmi. 

Svoje poslanstvo vidim v širjenju zavedanja in opolnomočanju posameznikov in skupin, z učenjem neprecenljivih orodij Access Consciousness (tečaji in delavnice) ter v individualnem zdravilskem delu (energijski tretmaji v katere vključujem coaching vprašanja, intuicijo in različne energijske telesne procese).”

Ta orodja ti resnično dajejo več:

zavedanja, samozavesti in zaupanja vase (v lastno vedenje),
več sproščenosti, notranje harmonije in veselja do življenja.

Hkrati so to tudi orodja, ki pomagajo:

sproščati stres in “te dajo ven iz glave”, kadar se zatakneš v samo-uničujočih mislih in avtomatiziranih reakcijah

premakniti energijo nazaj k sebi, v srce in v telo ter sedanji trenutek, tukaj in zdaj ter vspostaviti notranjo harmonijo.

Če poznaš koga oz. bi tudi tebi prišla prav antistresna orodja, pogovor ali energijski tretma, mi piši na: ursula.soban@gmail.com ali pokliči na: 041 23 92 94

Z ljubeznijo do več zavedanja, Uršula

 

O mojih nazivih in izobraževanjih… 

Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. BF, AFF, BPF, CFWM (Access Bars®, Energetic facelift® in facilitatorica telesnih procesov Access Consciousness®); NLP Mojster Praktik (Nevro Lingvistično programiranje), NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica, gledališka improvizatorka in plesalka, z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih s soustanoviteljema Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class, TTTE: Talk to the Entities s Shannon O’Hara, Joy of Bussines z Rachael O’Brien…).

Mojo zgodbo in več o Access Consciousness® si lahko preberete tukaj: 

https://prebudi-moc.si/2019/08/31/zakaj-sem-izbrala-access-conscesness-moja-zgodbakaj-imate-vi-lahko-od-tega/