Uršula Soban: Motivatorka za pristno življenje. 

BF, AFF, BPF, CFWM, facilitatorica telesnih procesov Access Consciousness®; NLP Mojster Coach, Praktik Hipnoze (Nevro Lingvistično programiranje), Dipl.vzg. predšolske vzgoje. 

Od nekdaj me je veselilo terapevtsko delo z ljudmi. Že v srednji šoli sem bila pogosto »psiholog« za mnoge sošolce in prijatelje.

Kot vzgojiteljica v vrtcu sem si nabrala veliko različnih izkušenj pri delu s posamezniki in skupinami otrok, staršev in sodelavcev. Takrat sem tudi spoznala, da me delo z odraslimi veseli bolj kot delo z otroki in da v tem vidim svoje poslanstvo.  Pomoč odraslim pri spopadanju s stresnim načinom življenja z antristresnimi tehnikami, metodami in tretmaji.

V preteklosti sem pri svojem delu uporabljala predvsem nevro znanstvene pristope, hipnoza in nevro lingvistično programiranje (NLP). V zadnjih dveh letih pa prevladujejo orodja za več zavedanja: Access Consciousness®.

 

To so orodja, ki meni in klientom omogočajo dostop do lastnega zavedanja in vedenja, več sproščenosti, miru, radosti, lahkotnosti in spremembo fokusa iz starih problemov, k novim možnostim. 

Sebe in svet okrog sebe rada raziskujem skozi različna orodja in telesne procese Access Consciousness (Access Bars, Energetic Facelift, MTVSS, Korekcija Vida, Biomimetrično posnemanje, Demolkeularna manifestacija…), improvizacijski ples 5 ritmov in improvizacijsko gledališko igro. Sprostitev in notranji mir najdem, tudi ob sprehodih po gozdu, v povezovanju z Zemljo, kjer izvajam različne meditacijske tehnike.

Rada poslušam klasično glasbo (še posebej J.S. Bacha) in se družim ter ustvarjam s podobno mislečimi ljudmi. 

Svoje poslanstvo vidim v širjenju zavedanja in opolnomočanju posameznikov in skupin, z učenjem neprecenljivih orodij Access Consciousness (tečaji in delavnice) ter v individualnem zdravilskem delu (energijski tretmaji v katere vključujem coaching vprašanja, intuicijo in različne energijske telesne procese).”

Ta orodja ti resnično dajejo več:

zavedanja, samozavesti in zaupanja vase (v lastno vedenje),
več sproščenosti, notranje harmonije in veselja do življenja.

Hkrati so to tudi orodja, ki pomagajo:

sproščati stres in “te dajo ven iz glave”, kadar se zatakneš v samo-uničujočih mislih in avtomatiziranih reakcijah

premakniti energijo nazaj k sebi, v srce in v telo ter sedanji trenutek, tukaj in zdaj ter vspostaviti notranjo harmonijo.

Če poznaš koga oz. bi tudi tebi prišla prav antistresna orodja, pogovor ali energijski tretma, mi piši na: ursula.soban@gmail.com ali pokliči na: 041 23 92 94

Z ljubeznijo do več zavedanja, Uršula

 

O mojih nazivih in izobraževanjih… 

Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. BF, AFF, BPF, CFWM (Access Bars®, Energetic facelift® in facilitatorica telesnih procesov Access Consciousness®); NLP Mojster Praktik (Nevro Lingvistično programiranje), NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica, gledališka improvizatorka in plesalka, z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih štirih letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih s soustanoviteljema Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class, TTTE: Talk to the Entities s Shannon O’Hara, Joy of Bussines z Rachael O’Brien…).

Mojo zgodbo in več o Access Consciousness® si lahko preberete tukaj: 

https://prebudi-moc.si/2019/08/31/zakaj-sem-izbrala-access-conscesness-moja-zgodbakaj-imate-vi-lahko-od-tega