MOJ HOBI – MOJE POSLANSTVO

 

V zadnjih dveh letih se posvečam predvsem delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala. Uporabljam različna orodija in tehnike nevro-ligvističnega programiranja (NLP), zakona privlačnosti, povezovalnih iger, sprostitvenih tehnik, vizualizacije, meditacije in hipnoze. Z neizmernim zaupanjem vključujem tudi svojo intuicijo, ki se je vse do sedaj izkazala za pravilno, tako v privatnem kot poklicnem življenju.

 

Sprostitev, notranji mir in zadovoljstvo najdem tudi v teku ali hoji po gozdu, rednemu izvajanju različnih meditacijskih tehnik, poslušanju (klasične) glasbe, poglabljanju intuicije skozi tarot karte in druženju ter ustvarjanju s podobno mislečimi ljudmi.

Sebe in svet okrog sebe rada raziskujem tudi skozi improvizacijski ples 5 ritmov in improvizacijsko gledališko igro.

Redno obiskujem tečaj improvizacijske igre, pri Iglu impro šoli, v Ljubljani. V okviru teh izobraževanj kot skupina »Impropiflarji« tudi nastopamo. Sodelujem tudi na improvizacijskih dogodkih imenovanih Maestro, v Siti teatru.

Od decembra 2016 igram z razvpitim psihoanalitikom Romanom Vodebom, v poučni duokomediji Razočarana gospodinja pri seksologu.  Verjamem, da lahko skozi gledališče na lahkoten, igriv, morda celo nekoliko provokativen način, sporočamo svojo žviljensko filozofijo.

Zame so te odrske izkušnje še posebej dragocene saj je moja vizija za leto 2020, da povežem Impro, Stand Up in NLP ter naredim svojo gledališko predstavo, kako živeti bolj pristno, sr(e)čno in izpolnjujoče življenje.   

 
Imate tudi vi kdaj občutek, da še ne uresničujete vseh vaših potencialov?

 

 

 Ste kdaj že pomislili na to, da je življenje za vas pripravilo še nekaj več?

Lahko vam pokažem pot na goro, ki sem jo sama prehodila: 

 

Kako živeti bolj pristno, z več srčne strasti in notranjega zadovoljstva?

 

 

 KAKO LAHKO SODELUJEVA?

KAJ LAHKO JAZ NAREDIM ZA VAS? KAJ LAHKO VI NAREDITE ZA SEBE?