S prijavo se strinjate, da ste dodani v bazo email prejemnikov. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

  E-mail: ursula.soban@gmail.com

  Telefon: +39 334 890 4029

  Podatki za nakazilo:

  EZUS 33, Uršula Soban s.p.

  Pod akacijami 40

  1000 Ljubljana

  D.Š. 180 76 025 (nisem zavezanec za ddv)

  IBAN: SI56 0201 0275 4876 402

  SPLOŠNI POGOJI IN IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

  Za nas je varstvo vaše zasebnosti in vaših osebnih podatkov zelo pomembno področje. Temu vidiku tudi pri izvajanju naših spletnih dejavnosti posvečamo veliko pozornost. Naša politika varstva podatkov je zato skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov in drugih zakonskih določil Republike Slovenije, kakor tudi z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta, v nadaljevanju GDPR.

  Da bi vaše podatke kar najbolj učinkovito zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem oziroma dostop do njih onemogočili nepooblaščenim tretjim osebam, uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo skladno s tehnološkim razvojem in zakonskimi spremembami.

  Na tem mestu bomo pojasnili, katere vaše osebne podatke zbiramo in čemu jih uporabljamo. V nadaljevanju bomo tudi navedli, od kod pridobivamo osebne podatke, kako jih varujemo, komu jih posredujemo in kako uresničujemo vaše pravice iz naslova varovanja osebnih podatkov.

  1 Kaj so osebni podatki in kako jih zbiramo?

  Osebni podatki so informacije, ki jih je mogoče uporabiti za ugotovitev vaše identitete. Te informacije so na primer vaše ime, naslov, poštna številka, datum rojstva in spol, naslov IP, telefonska številka ali vaš elektronski naslov, podatki o plačilu …
  Informacije, ki niso neposredno povezane z vašo dejansko identiteto (kot denimo priljubljene spletne strani ali število uporabnikov spletne strani), ne spadajo v to kategorijo.

  Osebne podatke zbiramo ob rezervaciji naših storitev bodisi osebno v poslovalnici, preko klicnega centra, spletne strani, aplikacije, kadar storitve plačujete pa tudi kadar sodelujete v nagradnih igrah ali se prijavite na prejemanje E-novic. Osebne podatke zbiramo tudi kadarkoli obiščete našo spletno stran.

  Še posebej se zbirajo naslednje kategorije osebnih podatkov: ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka. Informacije o vaši uporabi naše spletne strani ali aplikacije; sporočila, ki jih izmenjujete z nami, ali nam jih pošljete preko SMS, e-poštnih sporočil, klepetalnic, telefonskih klicev in socialnih medijev.

  2 Zakaj potrebujemo vaše osebne podatke in kako dolgo jih hranimo?

  Vaši podatki se lahko uporabljajo za naslednje namene:

  • administrativne ali pravne cilje: podatke uporabljamo za statistično in tržno analizo, sistemsko testiranje, ankete strank, nadzor kvalitete, vzdrževanje in razvoj ali pa za reševanje sporov oziroma zahtevkov;
  • komuniciranje s strankami: podatke uporabljamo za krepitev odnosov s strankami ter za izboljšanje naših storitev oziroma vaše uporabniške izkušnje;
  • trženje: občasno vas bomo preko redne pošte, telefona ali e-komunikacij obveščali o naši ponudbi.

  V vsakem sporočilu boste imeli možnost zavrniti prejemanje nadaljnjih tovrstnih sporočil. Zavrnitev poteka izjemno enostavno bodisi s povratnim sporočilom ali telefonskim klicem in je za vas popolnoma brezplačna.

  Vaši osebni podatki se obdelujejo izključno na osnovi pravne podlage za obdelavo. Pravna podlaga je odvisna od namena, v skladu s katerim smo podatke pridobili.

  Osebne podatke lahko obdelujemo tudi zaradi:

  • vaše osebne privolitve za obveščanje o naši ponudbi (sodelovanje v nagradnih igrah ali naročilo na E-novice);
  • v skladu z zakonitim interesom (obveščanje o ponudbah, statistično in tržno analizo, sistemsko testiranje, ankete strank, nadzor kvalitete, vzdrževanje in razvoj ali pa za reševanje sporov oziroma zahtevkov).

  Vaših podatkov ne bomo hranili dlje, kot je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega se obdelujejo. Za določitev ustreznega obdobja hrambe upoštevamo obseg, naravo in občutljivost osebnih podatkov, namene, za katere se obdelujejo in ali lahko te namene dosežemo z drugimi sredstvi.

  Pri določitvi roka hrambe moramo upoštevati tudi zakonske roke kot na primer, splošni zastaralni rok, rok za obravnavo pritožb.

  Ko vaših osebnih podatkov ne bomo več potrebovali, jih bomo varno izbrisali oziroma uničili.

  3 Kako varujemo vaše podatke?

  Pri shranjevanju in razkrivanju vaših osebnih podatkov sledimo strogim varnostnim postopkom ter jih zaščitimo pred naključno izgubo, uničenjem ali poškodbo. Podatki, ki nam jih posredujete, so zaščiteni s tehnologijo SSL (Secure Socket Layer). SSL je standardna industrijska metoda za šifriranje osebnih podatkov in podatkov o kreditnih karticah, tako da jih je mogoče varno prenesti preko interneta.

  Vsi podatki o plačilu se prenesejo preko SSL skozi namensko omrežno infrastrukturo (MPLS) in shranjujejo v skladu s standardi.

  4 Vaše pravice iz naslova varovanja osebnih podatkov

  V določenih okoliščinah imate po zakonu pravico:

  • zahtevati informacije o tem, ali imamo osebne podatke o vas in, če je tako, katere podatke ter zakaj jih hranimo oziroma uporabljamo;
  • zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, kar vam omogoča, da prejmete kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas ter preverite, ali jih obdelujemo zakonito;
  • zahtevati popravke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, kar vam omogoča popravek nepopolnih oziroma netočnih podatkov;
  • zahtevati izbris vaših osebnih podatkov, kadar ni razloga za nadaljnjo obdelavo oziroma kadar uveljavljate svojo pravico do ugovora glede nadaljnje obdelave;
  • ugovarjati nadaljnji obdelavi osebnih podatkov, kjer se zanašamo na zakoniti interes (tudi v primeru zakonitega interesa tretje osebe), kadar obstajajo razlogi, povezani z vašim posebnim položajem; ne glede na določilo prejšnjega stavka imate pravico kadarkoli ugovarjati, če obdelujemo vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja;
  • zahtevati omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, kar vam omogoča, da prekinete obdelavo osebnih podatkov o vas, na primer, če želite, da ugotovimo njihovo točnost ali preverimo razloge za njihovo nadaljnjo obdelavo;
  • zahtevati prenos vaših osebnih podatkov v strukturirani elektronski obliki k drugemu upravljavcu;
  • preklicati privolitev oziroma soglasje, ki ste ga podali za zbiranje, obdelavo in prenos vaših osebnih podatkov za določen namen; po prejemu obvestila, da ste umaknili svojo privolitev, bomo prenehali obdelovati vaše osebne podatke za namene, ki ste jih prvotno sprejeli, razen če nimamo druge legitimne pravne podlage za to, da to storimo zakonito.

  Če želite uveljavljati katero koli od prej navedenih pravic, pošljite zahtevek po elektronski pošti na ursula@prebudi-moc.si ali z redno pošto na naslov Uršula Soban Kerekeš s.p. Svetovanje, umetniško uprizarjanje,izobraževanje; Pod akacijami 40, 1000 Ljubljana

  Za dostop do osebnih podatkov ali uveljavljanja katerekoli druge pravice vam ni treba plačati pristojbine. Vendar pa lahko zaračunamo razumno plačilo, če je vaša zahteva za dostop očitno neutemeljena ali pretirana. Druga možnost je, da v takih okoliščinah zavrnemo izpolnitev zahteve.

  V primeru uveljavljanja pravic iz tega naslova bomo morda morali od vas zahtevati določene informacije, ki nam bodo pomagale pri potrditvi vaše identitete, kar je le varnostni ukrep, ki zagotavlja, da se osebni podatki ne razkrijejo nepooblaščenim osebam.

  5 Upravljavec osebnih podatkov

  Družba Uršula Soban Kerekeš s.p.  je odgovorna za shranjevanje in obdelavo osebnih podatkov, hkrati pa je tudi ponudnik storitev. Če imate vprašanja ali če nam želite sporočiti svoje želje oziroma komentarje, ki jih imate v zvezi z varstvom podatkom, nas prosimo kontaktirajte.

  Zaradi sprememb zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov moramo od časa do časa prilagoditi določbe, ki se nanašajo nanj. Na tem mestu vas bomo obveščali o morebitnih novostih.

  Upravitelj strani:
  EZUS 33, Uršula Soban s.p.

  ID za DDV: 18076025. Matična številka: 8280118000
  Družba je vpisana v poslovni register v Ljubljani .

  Ljubljana, 6. 1. 2019

  Uršula, motivatorka za pristno življenje