Individualni energijski tretmaji so namenjeni ženskam, ki si želijo spremembe življenja, od znotraj navzven.

Z Life coaching vprašanji bova ozavestili:

  • kje in s čim sama sebi stojiš na poti,
  • kaj so tvoje notranje ovire (zavedne in nezavedne)
  • kakšna imaš omejujoča prepričanja (na nezavednem nivoju),
  • kaj te drži nazaj in ti ne dovoljuje sprememb, ki si jih želiš.

Z negovalnim, a intenzivnim energijskim tretmajem, bova celostno pobrisali notranje omejitve in vzorce na:

  • mentalnem
  • čustvenem
  • telesnem
  • energijskem nivoju.

S tem se boš osvobodila vsega balasta iz preteklosti in opustila vse, kar v resnici itak nisi. Dobila boš nov zagon, za nove kreacije ter občutek notranjega miru, harmonije, radosti in samozavesti ter lastne vrednosti. 

Izbiraš lahko med različnimi energijskimi tretmaji:

SIMFONIJA MOŽNOSTI - hitra rešitev

Na hitro rešiti nek izziv ali dilemo, na zavednem in nezavednem nivoju skozi coaching pogovor+energijsko seanso.

ACCESS BARS® - negovalni tretma za oblikovanje vašega življenja po vaši meri.

Je antistresna in transformativna metoda, ki lahkotno briše vaše notranje omejitve. Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), se sprošča blokade na vseh področjih življenja (odnosi, komunikacija, denar, spolnost, kariera...) Odpravi: stres, glavobole, bolečine v sklepih, občutek tesnobnosti, depresije, nespečnost, neplodnost... Izboljša se spomin, koncentracija, ustvarjalnost, občutek lastne vrednosti, odnosi, kariera, denar...

ENERGETIC FACELIFT® - intenziven tretma za osvežitev vašega obraza in vašega življenja

Je intenziven energijski proces, ki se izvaja na obrazu in glavi. Ima podoben transformativen učinek, kot Acess Bars tretma, le da deluje na drugačen način in spreminja druge stvari. Je povabilo za več intenzivnosti in dinamike v vaše življenje. Po Access FaceLiftu® se počutite prerojene, sveže, sproščene in pomlajene. Opazimo manj gubic, strogih linij, lepšo kožo, celoten videz… Po petih ali več zaporednih tretmajih so učinki lahko trajni.

MTVSS®

Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti (MTVSS) Molecular Terminal Valence Sloughing MTVSS je eno izmed najbolj dinamičnih orodij Access Consciousness. Pogosto ga izberemo za spreminjanje vseh področij, kjer telo ne deluje pravilno.

TELESNI PROCESI

Poznamo preko 70 različnih telesnih procesov Access Consciousness. Telesni procesi vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje česarkoli v vašem telesu in življenju. S telesnimi procesi, polaganjem rok in zaganjanjem energij, hitro preidete v theta stanje, kjer se dogaja samozdravljenje telesa na celičnem nivoju. Na podlagi coaching vprašanj lahko določiva telesni proces, ki ti bo glede na dano situacijo najbolj ustrezal. Naj jih naštejem le nekaj najbolj znanih: MTVSS, SOP, Korekcija vida, Biomimetrično posnemanje, Celični spomin, Obnavljanje radosti utelešenja, Obnavljanje skupnosti z Zemljo...