INDIVIDUALNO

ACCESS BARS® negovalni tretma za oblikovanje vašega življenja po vaši meri.

Je sprostilna, antistresna in transformativna metoda, ki lahkotno briše vaše notranje omejitve.

Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), se sprošča blokade na vseh področjih življenja  (odnosi, komunikacija, denar, spolnost, kariera…)  Manj stresa, manj omejitev. Več sebe, več življenja.

Bars pokušina: 30 minut, 30 evrov.

Bars transformacija: 90 minut, 60 evrov (coaching+bars tretma).

Paket, 3x access bars: 150 evrov (prihranek 30 evrov)

Paket, 5x access bars: 250 evrov (prihranek 50 evrov)

Prijave na: ursula@prebudi-moc.si  Za dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na: 041/23-92-94.

Tretmaje izvaja: Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje. Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic facelift praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri. 

V zadnjih dveh letih raziskuje tudi nove možnosti na mednarodnih seminarjih Access Consciousness®, doma in v tujini. (The Foundation (Temelji), COP: Choice of Possibilities z Gary Douglas-om, ESB: Energetic Sythesis of Being in SOP: Simphony of Possibilities z Dr. Dain Heer-om, Energijski Facelift, 3 day Body class…).

Kaj če vse na kar čakate, v resnici čaka na vas? Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?

Več informacij na: https://prebudi-moc.si/access-bars-tretma/

Mnenja udeležencev: https://prebudi-moc.si/o-meni/drugi-o-meni/

Prijava na Access bars

 

ENERGIJSKI FACELIFT® intenziven tretma za osvežitev vašega obraza in vašega življena

Energijski facelift je intenziven energijski proces, ki se izvaja na obrazu in glavi. Njegov vpliv je enako intenziven, kot pri Acess Bars tretmaju, samo da deluje na drugačen način in spreminja druge stvari. 

Facelift je najbolj intenzivno in nežno povabilo za več dinamike v vašem celotnem življenju, medtem ko z Barsi brišemo vse omejitve, ki vas trenutno držijo ujete. 

Po Faceliftu se vse v vašem življenju začne prikazovati na lahkoten, hiter in čaroben način. 

Učinki so takoj opazni in so vsestranski:

Daje občutek svežine in prerojenosti, učvrsti celotno telo (privzdig prsi in zadnjice), obnova kože na obrazu in celem telesu (pomlajuje in briše znake staranja, zgladi gubice, odpravi mozolje, akne in ostale nepravilnosti).

Osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti, odpravlja glavobole, neguje, v telo vnaša lahkotnost, povečuje življenjsko dinamiko, energizira in poživi.

Cena za posamezen obisk: 60 evrov, 90 minut (coaching+facelift tretma)

Paket 3xEnergijski Facelift: 150 evrov.

Več informacij na: https://prebudi-moc.si/energijski-facelift/

 Prijava na Energijski Facelift

 

SOS Coaching

Pomaga vam:

Spremeniti omejujoča prepričanja, izboljšali samopodobo in komunikacijo, premagati tremo, odločno postavljati meje, da boste lahko bolj samozavestno izražali sebe in živeli ves svoj potencial.

….preberi več… 

 Coaching za starše

Pomaga vam:

Postati odločni starši, učinkovito postavljati meje svojemu otroku, reči sebi da in otroku ne, premagovati stres, biti bolj samozavestni in ljubeči, najprej do sebe, nato do vseh ostalih.

Vaša sreča je največje darilo vašemu otroku.

….preberi več…

 

Individualni coaching program za ženske

»Postani najboljša verzija sebe«

3 mesečni program za ženske, ki želijo biti pristne, uresničevati svoje želje in namen ter živeti ves svoj potencial. Vsebuje 7 učinkovitih tehnik za ustvarjanje življenja, ki si ga vi želite.

…Preberi več… 

»Moč je v tebi«

8 tedenski program za ženske, ki želijo še bolj samozavestno izražati sebe, živeti pristno in strastno življenje, v skladu s svojimi srčnimi željami in poslanstvom. Vsebuje 4 izbrane tehnike za ustvarjanje življenja, ki si ga vi želite.

…Preberi več…

 

Skupinske delavnice »Prebudi Moč v Sebi«

5 delavnic za ustvarjanje življenja po vaši meri

Za tiste, ki želijo živeti več svojega potenciala, hitreje uresničevati svoje želje, cilje in poslanstvo.

Vsebuje 5 učinkovitih tehnik za osebno odličnost, 4 orodja za prebujanje moči v sebi in 4 vprašanja za hitrejšo manifestacijo želja. 

…Preberi več…  

 

Programi za podjetja

Team building, odnosi, komunikacija, reševanje konfliktov, premagovanje stresa, preventiva proti sindromu izgorelosti, selfmanagement, vizualizacija, sprostitvene vaje.

Srečen posameznik, harmoničen kolektiv, uspešno podjetje, zadovoljni uporabniki. 

 

Program za zaposlene v vrtcih in šolah

5 »team building« delavnic z vsebinami nevro lingvističnega programiranja (NLP) za izboljšanje komunikacije, odnosov (s seboj in drugimi), učinkovito reševanje konfliktov in obvladovanje stresa. Za srečnejše, bolj motivirane in učinkovite vzgojiteljice.

+ gratis individualni NLP coaching za vodje

…Preberi več…  

 

Program za zaposlene v podjetjih 

5 »team building« delavnic z vsebinami nevro lingvističnega programiranja (NLP) za izboljšanje komunikacije, odnosov (s seboj in drugimi), učinkovito reševanje konfliktov in obvladovanje stresa.

Za srečnejše, bolj motivirane in učinkovite zaposlene.
+ gratis individualni NLP coaching za vodje

…Preberi več…