DELAVNICE

DELAVNICE

Access Bars® certificiran 8-urni tečaj z Uršulo, sobota 2. 11. ob 11:00 v Ljubljani tokrat v angleščini (prevod v slovenščino bo).

Access Bars® je preprosta metoda s pomočjo katere lahko naredite katerokoli spremembo v vašem življenju.

Je enostavna hipnotična tehnika, ki briše blokade (vzorce, prepričanja) na nezavednem nivoju in s tem omogoča ustvarjanje novih možnosti v vašem življenju.

Česa bi imeli več in česa manj, v vašem življenju, če bi lahko izbrali karkoli?

• Več notranjega miru in harmonije?
• Več občutka lastne vrednosti?
• Se večkrat postavili zase?
• Boljše odnose in kariero?
• Več sproščenosti z denarjem?
• Manj stresa, več smeha in seksa?
• Manj problemov in več možnosti?

Access Bars® je edinstvena tehnika, ki vam pomaga narediti spremembe na kateremkoli področju življenja: zdravje, spanje, dobro počutje, odnosi, kariera, denar..

Ob rahlem pritisku na barse (32 točk na glavi), hitro preidemo v theta možgansko valovanje (stanje samozdravljenja).

Razmagneti se zastala energija na vseh nivojih (mentalno, čustveno, fizično).

Access Bars je tehnika, ki se izvaja v več kot 170 državah sveta in je pomagala ljudem pri težavah s s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, migrenami, stresom, psihosomatskimi motnjami in veliko več.

»Manj omejitev, manj stresa. Več sebe, več življenja.«

Je že čas za izbiro nečesa drugačnega?

Tečaj traja 8 ur z odmori.

V teoretičnem delu spoznate 10 najbolj učinkovitih orodij Access Consciousness© za zavedno ustvarjanje vašega življenja po vaši meri.

V praktičnem delu se naučite izvajati tehniko Access Bars® (2x prejemate in 2x izvajate).

Z udeležbo te delavnice postanete certificiran Bars Praktik® (dobite mednaroden certifikat) in lahko začnete Acess Bars® tretmaje izvajati samostojno, na svojih najdražjih ali kot popestritev svojega posla.

Investicija: 240 €, najstniki do 18 ali ponavljanje: 120 €. *Cena je enotna in določena glede na standard države. Vključuje: prigrizke, gradivo in certifikat.

Delavnico vodi: Uršula Soban, Access Bars® facilitator, Access Consciousness Energetic facelift® praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Praktik Hipnoze, Life coach, Dipl.vzg. predšolske vzgoje. Podjetnica in improvizatorka z raznolikimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami, ki jih zanima razvoj osebnega potenciala ter zavedno ustvarjanje svojega življenja po svoji meri.
Več informacij na: www.ursula-soban.si. Kontakt: ursula@prebudi-moc.si, tel: 041/23-92-94