Vabljeni na prebujanje notranjega ognja in osvobajanje vsega česar ne potrebujete več. Je že čas za transformacijo telesa in duha, skozi negovalen in zdravilen dotik. Kaj če je vaše telo ključ, ki odklepa vrata do čarobnosti življenja po kateri sprašujete?

Obstaja več kot 70 različnih energijskih telesnih procesov Access Consciousness, ki vašemu telesu omogočajo, da se sprosti in opusti nakopičen stres na telesni, čustveni in umski ravni.

S telesnimi procesi, polaganjem rok in zaganjanjem energij, hitro preidemo v theta stanje, kjer se dogaja samozdravljenje telesa na celičnem nivoju.

Access Consciousness telesni procesi vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za (samo) zdravljenje in spreminjanje česarkoli v vašem telesu in življenju.

Kaj če vam ni več treba biti efekt staranja, bolezni, utrujenosti in degeneracije teles, ki vam jo povzroča ta resničnost?

Kakšne zmožnosti ima vaše telo, ki jih še niste opazili ali ozavestili?

Kaj če je vse, za kar ste mislili, da v vašem telesu ni spremenljivo, v resnici je spremenljivo?

Kaj, če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo? Zgolj to vprašanje začenja odklepati telesa iz zadržujočih vzorcev.

Telesni procesi se izvajajo v okviru individualnih tretmajev. 

Tretma traja 80 min in vključuje tudi coaching.

Cena posamičnega tretmaja: 70,00 €

Paket 3 srečanja: 180 evrov (prihranek 30 evrov)
Paket 5 srečanj 280 evrov (prihranek 70 evrov)

Termini so po dogovoru, prijava pa je možna preko spodnjega obrazca ali pa na telefonski številki 041/23-92-94.

Prijava na individualni tretma
Termini po dogovoru (dopoldne, popoldne, vikend). Za točen datum in uro vas kontaktiram preko telefona.